Back to All Events

Grupa "Gaisma krāsās un simbolos"

Ciklā „Ekspresīvās mākslas veselumam“  jauna grupa pieaugušajiem „Gaisma krāsās un simbolos“

Iespēja iekrāsot savu dzīvi visās varavīksnes krāsās. Jūs varēsiet izprast krāsu ietekmi uz cilvēka psiholoģiju un fizioloģiju, kā arī izzināt krāsu, simbolu un zīmju lomu Jūsu dzīvē. Ikvienā tikšanās reizē Jums būs iespēja piedzīvot vienas vai vairāku krāsu burvību.

Viss krāsainais 15 tikšanās reižu cikls ir savstarpēji saistīts vienotā veselumā. Radošā procesā Jums būs iespēja uz mākslu paskatīties caur savu skatu punktu un apjaust savas slēptās spējas. Ekspresīvās mākslas veselumam ietver sevī intuīcijas, izjūtu un sajūtu, ķermeņa, prāta un dvēseles vienotību.

 

Jums būs iespēja

  • būt dabiskā saskaņā ar sevi;

  • spontāni un brīvi izpaust sevi bez vērtējuma radošā atbalstošā vidē;

  • mazināt saspringumu un trauksmainību, kā arī izdegšanas sekas;

  • izzināt sevi, paaugstināt pašvērtību, apzinot savas stiprās puses un resursus;

  • attīstīt radošas spējas un paplašināt to robežas.

 

Nodarbību dalībnieki

Laipni gaidīts būs ikviens pieaugušais, kurš vēlas izzināt sevi. Nav nepieciešamas nekādas priekšzināšanas. Dalībnieku skaits ierobežots.

 

Norises laiks 

Ceturtdienās 2017.gadā no 14.septembra līdz 21.decembrim plkst. 18:30-21.

 

Maksa par grupu

Cenā iekļautas materiālu izmaksas. Maksājot par visu 15 tikšanās reižu ciklu uzreiz 190 EUR, par četrām reizēm – 60 EUR, maksājot par vienu reizi 20 EUR. Septembrī var maksāt iepazīšanās cenu par pirmajām trīs reizēm – 40 EUR.

 

Pieteikšanās

Ja vēlaties veltīt laiku sev un pavadīt to radošā vidē, lūdzu, zvaniet 29488445 vai rakstiet: dvisnola@lu.lv, norādot savu vārdu, uzvārdu un telefona numuru, lai varam sazināties un norunāt individuālu tikšanās laiku pirms grupas sākuma.

 

Grupas vadītāja

Dace Visnola – sertificēta mākslas terapeite, mākslas skolotāja, māksliniece, lektore, mentore un radošu semināru vadītāja dažāda vecuma cilvēkiem.

Krāsu grupas vadītas 10 gadus, un katra mazliet citādāka atbilstoši dalībnieku vajadzībām. Ar prieku vadīti semināri un grupas arī par mandalām, labirintu, simboliem un citām kultūrvēsturiskām tēmām.

Tālākizglītībā kopumā 1,5 gadus papildinātas zināšanas ārzemēs pie speciālistiem ASV, Lielbritānijā, Zviedrijā un Dānijā. Dace Visnola ir augstskolu docētāja no deviņdesmito gadu sākuma, piedalījusies vairākos starptautiskos mākslas izglītības un mākslas terapijas semināros un konferencēs ar referātiem, pētījumu rezultātiem un radošām darbnīcām Latvijā, ASV, Lielbritānijā, Itālijā, Grieķijā, Lietuvā un Somijā. 5 gadus ir Eiropas Mākslas terapeitu tīklojuma (NEAT) dalībniece. Darbības jomas mākslas terapijā – pārmērīga stresa un trauksmes pārvarēšana, psihosomatiski, psihiskās un garīgās attīstības traucējumi, emocionālas grūtības un personības izaugsme pieaugušajiemun bērniem individuāli un grupā.

Earlier Event: October 12
Mākslas terapija
Later Event: October 13
Aikido iesācējiem